کد مطلب: 116957
وظايف منافقين به محکومان فتنه محول شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1258

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پس از روي کارآمدن دولت حسن روحاني چنانکه انتظار مي رفت شيخ ديپلمات حل و فصل موضوع هسته اي ميان ايران و ?+? را در دستور کار دولت يازدهم قرار داد و در اين راه محمدجواد ظريف به عنوان سکاندار تيم مذاکره کننده جمهوري اسلامي ايران جايگزين سعيد جليلي شد. تغييري که در همان روزهاي نخست به توافق ميان ? کشور و ايران در ژنو سوئيس منجر و در نتيجه مقدار اندکي از دارايي هاي جمهوري اسلامي آزاد شد. با اين حال غربي ها و در راس آن ها آمريکا برخلاف گفته هاي رهبرانش هيچگاه به دنبال تنش زدايي ميان خود و ايران نبودند و چنانکه انتظار مي رفت بلافاصله موضوع ديگري در دستور کار دستگاه هاي تبليغاتي بيگانه قرار گرفت.

اين موضوع بسيار ساده لوحانه است که ديدار اشتون با برخي محکومان و مجرمان امنيتي را تنها از روي اتفاق و بدون دخالت دستگاه هاي داخلي بدانيم.
ديدارهايي که پيش از انجام آن قابل پيش بيني بود اما به نظر مي رسد به عنوان امتياز به رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا تقديم شده است به اين اميد که حمايت وي در برخي موارد پرونده هسته اي به دست آورده شود.

در اين صورت اشتون مي تواند در گزارش سفر خود درمورد تحت فشار گذاشتن دولت ايران در مسائل حقوق بشري بلوف بزند و در مقابل در مذاکرات آتي اندکي خنده و البته بخش اندکتري از دارايي هاي خودمان را تحويل بدهد.

پيش از اين نيز پس از ديدار هيات پارلماني اروپا با محکومان امنيتي وزارت امور خارجه با اين عنوان که از اين ديدارها خبر نداشته است تلاش کرد تا پاي خود را از جنجال بوجود آمده بيرون بکشد غافل از اينکه طراحي غربي ها چنان دامنه دار است که بارديگر شخص محمد جواد ظريف مجبور خواهد شد در مقابل اقدام ساختار شکنه ديگري به افکار عمومي پاسخ بدهد.

در آن زمان ايزابل دورانت، عضو بلژيکي هيئت پارلمان اروپا پيش از آغاز سفر گفته بود که ديدار با محکومان فتنه، از جمله با نسرين ستوده و جعفر پناهي نيز در دستور کار هيئت است. هيئت پارلماني اروپا در آستانه سفر به ايران اعلام کرده بود که در اين سفر درباره‌ي از سرگيري روابط، مسايل مربوط به حقوق بشر، از جمله حمايت از حقوق اقليت‌ها و تقويت ارزش‌هاي دموکراسي با نمايندگان مجلس ايران گفت‌وگو مي‌کند.

وزارت امور خارجه ايران در حالي درباره ديدارهاي هيئت پارلماني اتحاديه اروپا اظهار بي اطلاعي کرده بود که تاريا کرونبرگ، رئيس هيئت پارلمان اروپا پس از سفرش به بي‌بي‌سي گفت که اين هيئت خواستار ديدار با خانواده زندانيان سياسي و ميرحسين موسوي، زهرا رهنورد و مهدي کروبي نيز بوده اما به آنها اجازه اين ديدارها داده نشده است.

ديدارهاي جنجال برانگيز اشتون در تهران را نيز مي توان پرده ديگري از سناريو سازي غرب در مقابله با جمهوري اسلامي قلمداد کرد کاترين اشتون در اينباره مي گويد: ديدارهاي به اصطلاح حقوق بشري او نبايد کسي را متعجب کند!
مايکل مان سخنگوي کاترين اشتون نيز در اينباره گفته است: ما نگران حقوق بشر در ايران هستيم و اين موضوع مهمي براي خانم اشتون است.

پيش از اين نيز سايت شبکه تلويزيوني بي بي سي فارسي در مقاله اي به قلم جمشيد برزگر با عنوان "حقوق بشر عرصه تازه نرمش هاي قهرمانانه؟" به استقبال دور جديد حملات رسانه اي غرب عليه جمهوري اسلامي رفته بود. برزگر که از سردبيران بي بي سي فارسي محسوب مي شود در اين مقاله با اشاره به ديدارهاي حساسيت برانگيز اشتون در تهران خاطرنشان کرده است:
" جمهوري اسلامي يا براي کسب امتيازاتي مهم تر نمي خواهد و يا به دليل مشکلات و شکاف هاي فزاينده خود نمي تواند برخلاف گذشته از وقوع چنين ديدارهايي جلوگيري کند."

آنچه ديدارهاي اشتون در تهران را حساس تر مي کند موضوع گيري و اظهارنظر بلافاصله دبير کل سازمان ملل در مورد مسائل حقوق بشري ايران است.
بان کي مون که پس از بازپس گيري دعوتش از ايران براي شرکت در کنفرانس ژنو ? وجهه سياسي خود را در محافل بين المللي تا حد زيادي از دست داده است در اقدام تازه خود و براي اظهار خوش خدمتي به مقامات صهيونيستي و آمريکايي صراحتاً در امور داخلي ايران دخالت کرده و دولت ايران را متهم مي کند براي مقابله با جرايم بيش از حد از اعدام استفاده کرده است.

بان کي مون درحالي به اعدام فعالان اقليت هاي قومي در ايران اشاره کرده که اخيراً عوامل ترور دادستان زابل از افرادي بودند که توسط قوه قضاييه محکوم به اعدام شده اند. آقاي بان توضيح نداده است که در کشوري که خود او در آن زندگي کرده و به دنيا آمده است مجازات تروريست هايي که در روز روشن دادستان شهر را به گلوله مي بندند چيست و تنها به دنبال جنگ رواني عليه جمهوري اسلامي چنين اظهارات سخيفي را مطرح کرده است. دبير کل سازمان ملل با اشاره به اعدام بيش از چهل زنداني در دو هفته نخست ماه ژانويه امسال، گفت: "به نظر مي‌رسد دولت جديد هم رويه دولت سابق را دنبال مي‌کند که از مجازات اعدام به کرات براي مقابله با جرايم استفاده مي‌کرد".

همزمان مسئول امور حقوق بشر دولت آلمان نيز در اظهاراتي مشابه گفته است: با روي کارآمدن روحاني وضعيت حقوق بشر در ايران بهبود نيافت و اکنون زمان گفت‌وگوي غرب با ايران درباره وضعيت حقوق بشر فرا رسيده است.
اظهار نظرهايي از اين دست تنها اين نکته را به ذهن متبادر مي کند که موضوع حقوق بشر و جنگ رواني در اين زمينه از يک اتاق فکر واحد به دستگاه هاي تبليغاتي غرب ابلاغ شده و مسئولين و مردم ايران بايد منتظر باشند در روزها و ماههاي آينده جنجال هاي بيشتري را در اينباره مشاهده کنند.

نکته تاسف برانگيزتر اما خيانت برخي عناصر داخلي عليه ملت ايران است، زيرا چنانکه پرونده هسته اي در سال ???? توسط گروهک منافقين عليه مردم ايران گشوده شد موضوع پرونده حقوق بشري نيز توسط عناصر معلوم الحالي مانند نسرين ستوده، نرگس محمدي و جعفر پناهي در حال بازگشايي عليه ملت ايران است. عناصري که به زودي و پس از اتمام ماموريتشان به خارج از کشور پناهنده شده و فعاليت هاي خيانت بار خود را احتمالاً از لوس آنجلس و لندن عليه ملت ايران سازماندهي خواهند کرد.

منبع:افکار

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html